De avond van Adrienne West


Evenement gegevens


Adrienne West is één van de belangrijkste jazz-zangeressen van West-Europa met een lange staat van dienst op het podium, maar ook als docente.

Sinds 1997 is zij als docente verbonden aan ArtEZ. Ze heeft natuurlijk een grote ‘erfenis’ aan oud-studenten, maar ze geeft tot op de dag van vandaag gepassioneerd les aan jonge ambitieuze zangstudenten. Dát willen we ook eens laten zien én horen vanavond.

Naast enkele van haar studenten komt Adriënne zelf ook ruimschoots aan het woord; haar geweldige humor, gedrevenheid en het streven naar perfectie maken dat je gegarandeerd een prachtige avond hebt.

En dan ook nog begeleid door haar wens-line-up (die houden we nog even geheim, maar het wordt fantastisch), dan zou je wel gek zijn als je dit concert niet zou bezoeken…


Ook een concert bijwonen in Jazzpodium de Tor?

Alle info over toegangskaartjes en lidmaatschap van Jazzpodium de Tor vind je op de pagina TorTickets>>

Hotel-arrangementen

Hamp-deBroeierd-Enschede PMSEen avondje Jazzpodium de Tor combineren met een comfortabele overnachting of een gezellig weekendje Twente? Dat kan bij Hampshire Hotel De Broeierd. Klik hier voor info over ons Tor-arrangement bij Hampshire Hotel De Broeierd>>